Χειμερινός Κύκλος Μαθημάτων Yoga & Meditation με την Ιωάννα Παππά

pappa ioann mathimata yoga

Τα μαθήματα αυτά είναι μια σύνθεση όλης της εμπειρίας και της έμπνευσης που γεννιέται μέσα από το πρίσμα της μαθητείας και της περιέργειας στη γέφυρα σώμα & πνεύμα.
Τα μαθήματα είναι δίωρα, και εστιάζουν στο σώμα με σεβασμό, στην αναπνοή με προσοχή και στο συναισθηματικό-ψυχικό κόσμο με απλότητα και αυθεντικότητα.
Η πρακτική συμπεριλαμβάνει τόσο επίγνωση σώματος (asanas), όσο ενδυνάμωση και θεραπεία μέσω της διαλογιστικής ροής, πρακτική στην αναπνοή, ασκήσεις νευροπλαστικότητας και διαλογισμό.

τα μαθήματα απευθύνονται σε:
όλ@ όσ@ ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με το σώμα τους και την ελευθερία έκφρασης μέσω της κίνησης.
όλ@ όσ@ ενδιαφέρονται να δουλέψουν σε ομάδα με άξονα την ενσυνειδητότητα και τον διαλογισμό.
όλ@ όσ@ επιθυμούν να φροντίσουν ή να ανανεώσουν σώμα-νου-πνεύμα.

Δευτέρες 18.00 - 20.00
6 και 27 Νοεμβρίου 2023
4 και 11 Δεκεμβρίου 2023

δίδακτρα:
15 ευρώ το session
ή 50 ευρώ για όλο τον κύκλο με προπληρωμή

πληροφορίες/εγγραφές:
6907910519 (viber)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

experimenta logo
Experimenta
Κωνσταντινουπόλεως 138 | Μεταξουργείο, 10435
10' με τα πόδια από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο


Τα μαθήματα συντονίζει η Ιωάννα Παππά
Movement Improvisation Mindfulness
Yoga Therapy Hatha Pranayama Restorative
Certified Yoga Teacher © ERYT

Η Ιωάννα μας συστήνεται:

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, για μια δεκαετία εκπαιδεύτηκα και ασχολήθηκα με το χοροθέατρο, τον αυτοσχεδιασμό και την συνειδητή κίνηση. Βασική βιωματική εκπαίδευση για μένα επί σειρά ετών ήταν με την Nancy Stark Smith, Contact Improvisation & Composition.
Πιστοποιήθηκα δασκάλα Yoga 500hrs από το Ινστιτούτο Ολικής Χάθα Γιόγκα της Νέας Υόρκης (Integral Yoga Institute) και αργότερα 300hrs Structural Yoga Therapy από το Yoga Impact Institute, N.J. USA.

Από το 2010 οι σπουδές στην Γιόγκα είναι πάντα σε εξέλιξη. Εκπαιδεύτηκα στην Θεραπευτική Γιόγκα (Bahiranga Restorative Yoga & Holistic Aspects of Yoga & Ayurveda), Yoga Nidra, Mindfulness Meditation, ενώ παράλληλα υπήρξα συν-ιδρύτρια του Thessaloniki Yoga Festival.
Τα τελευταία 5 χρόνια εκπαιδεύομαι και εργάζομαι στην θεραπευτική προσέγγιση της Γιόγκα & της Αγιουρβέδα. Παράλληλα ερευνώ την φωνή και το μονοπάτι της Nada Yoga, εκπαιδεύομαι μέσα σε βάθος χρόνου στο Ηχομασάζ με Θιβετιανές Ηχογαβάθες και πρόσφατα ξεκίνησα να εκπαιδεύομαι στο Shiatsu, ένα αναγνωρισμένο και ολοκληρωμένο σύστημα διάγνωσης και θεραπείας που συνδυάζει την πνευματικότητα σε συνδυασμό με τη μάλαξη καi την απελευθέρωση της ροής της ενέργειας (chi).

Το 2019 αποφάσισα να ιδρύσω το Kέντρο Ολιστικής Εκπαίδευσης “Εὔνους”, χώρος αφιερωμένος στην φιλοσοφία και πρακτική της Γιόγκα, συντροφιά με την αυτογνωσία και τον διαλογισμό.
Όραμα μου είναι να δημιουργήσω ένα χώρο συνύπαρξης τέχνης και θεραπείας κοντά στη φύση.

Read 818 times Last modified on Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 09:02

Follow Us