Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 21:17

Μαθήματα Barre à Terre (ενδυνάμωση - ευλυγισία - ροή) με την Ελισάβετ Πλιακοστάθη

Κάθε Τρίτη | 20:30 - 21:30

 elisavet pliakostathi mathima Barre a Terre

Φωτογραφία: Lucy McKenzie, Untitled 1997

Το μάθημα εστιάζει στη σωστή στάση του σώματος και στη βελτίωση της κινητικότητάς του. Μέσα από μια σειρά ποικιλόμορφων ασκήσεων, εμπνευσμένες από το Barre à Terre και τον κλασικό και σύγχρονο χορό, το σώμα δουλεύει με έλεγχο και ακρίβεια, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να αναπνέουν σωστά, οι μύες μακραίνουν και δυναμώνουν, η αντοχή και η ευλυγισία αυξάνονται, και η κίνηση του σώματος γίνεται πιο αρμονική και εύκολη.

Το μάθημα αναπτύσσεται κυρίως στην ξαπλωτή και καθιστή θέση και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και εμπειρίας που θέλουν να γυμναστούν και να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση.

Κάθε Τρίτη | 20:30 - 21:30

Κόστος: 6€/μάθημα

✔ Απαραίτητη η κράτηση θέσης

The Art on Dance, 3ης Σεπτεμβρίου 144, 4ος όροφος, Βικτώρια (3' από το σταθμό)

Επικοινωνία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, 6973401418, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η Ελισάβετ Πλιακοστάθη ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού. Αποφοίτησε με άριστα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, το Middlesex University, MA Choreography with Performing Arts και το κέντρο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Παιδίων Δράσεις», τμήμα Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού.

Από το 2001 εργάζεται ως χορεύτρια με ομάδες χορού και παραστατικών μέσων, ενώ από το 2005 δημιουργεί έργα χορού. Διδάσκει σύγχρονο και κλασικό χορό, αυτοσχεδιασμό και σύνθεση, Barre à Terre και παραδίδει εργαστήρια στο πλαίσιο εκπαιδευτικών και κοινοτικών σχεδίων. Είναι συν-διοργανώτρια του Athens Video Dance Project.

Περισσότερες πληροφορίες: https://elisavetpliakostathi.wordpress.com/

Read 180 times Last modified on Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 21:43

Follow Us