Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 20:02

Δια ζώσης και online μαθήματα Body Conditioning με την Ευφροσύνη Βουτσινά

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη

voutsina mathima body conditioning

Το Body Conditioning συνδυάζει στοιχεία από τεχνικές χορού, pilates και yoga. Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας μέσα από μια συνεχόμενη, χορευτική ροή με συνοδεία μουσικής.
Στόχος του μαθήματος είναι να αποκτήσουμε επίγνωση του σώματος, να το κάνουμε δυνατό και ευλύγιστο και να επαναφέρουμε την ισορροπία στην στάση και τη λειτουργία του σώματος αλλά και του νου.

Το μάθημα είναι ανοικτό προς όλους. Ενδείκνυται για όσους ασχολούνται με το χορό αλλά και οποιονδήποτε θέλει να γυμναστεί με χορευτική διάθεση.

Τρίτη & Πέμπτη 18.00-19.15

Τετάρτη & Παρασκευή 11.30-12.30

Α.Σ.Βόρειος Αετός, Λ.Μεσογείων 269 (μετρό Χολαργός)

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση (6947602980)

Το μάθημα πραγματοποιείται δια ζώσης και online μεσω zoom.


Η Ευφροσύνη Βουτσινά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε χορό στη Μουσική Ακαδημία της Σόφιας Pancho Vladigerov αποκτώντας πτυχίο στην τεχνική / παιδαγωγική μπαλλέτου και Master στη σύνθεση χορού. Συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Πειραματίστηκε με τεχνικές Kung Fu, Tai Chi Chuan, Qigong, Aikido, Contact Improvisation,Yoga και διαλογισμό, ενώ είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου Power Pilates, της διδασκαλίας Yoga trapeze καθώς και πιστοποιημένη Thai Yoga massage therapist. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους χορογράφους και το 2010 παρουσίασε την πρώτη χορογραφική της δουλειά με τίτλο Pendulum. To 2005 ίδρυσε τη σχολή χορού Modulor Dance Space στην οποία δίδαξε εως και το 2021 κλασικό και σύγχρονο χορό, Pilates (mat & equipment),Yoga Trapeze και body conditioning. Τα μαθήματά της συνδιάζουν πάντα στοιχεία από χορό, Pilates, Yoga αλλά και άλλες τεχνικές. Φέτος διδάσκει στον Α.Σ. Βόρειος Αετός.

Read 538 times Last modified on Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 09:49

Follow Us