Μαθήματα Pilates Mat με την Άννα-Μαρία Βλάχου στο Tanzterrain

anna maria vlachou mathima pilatesΗ μέθοδος pilates επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία, τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και την συγκέντρωση. Είναι μια μέθοδος άσκησης για όλο το σώμα που εστιάζει τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην ευλυγισία. Ενισχύει τις μυϊκές ομάδες αλλά ιδιαίτερα τους μύες του κορμού οι οποίοι είναι σημαντικοί για την σωστή στάση του σώματος και την συνολική μας υγεία.

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο την σταθεροποίηση των αρθρώσεων, την ενδυνάμωση όλου του σώματος, το μεγαλύτερο εύρος κίνησης, την αποκατάσταση από τραυματισμούς ή άλλες παθήσεις, την ορθοσωμία και την ανάπτυξη συνείδησης κατά την εκτέλεση των κινήσεων. Επιπλέον προτείνεται για την διαχείριση του στρες και την βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης του ατόμου, αυξάνει την ενεργητικότητα και έχει λειτουργική εφαρμογή στην καθημερινότητα.

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία άσκησης. Το μάθημα παραδίδεται με παραλλαγές των ασκήσεων ανάλογα με τις προσωποιημένες ανάγκες και το επίπεδο του/της ασκούμενου/ης.

*υπάρχει δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος ύστερα από συνεννόηση.

ΤΡΙΤΗ | 18.00-19.00
ΠΕΜΠΤΗ | 18.00-19.00


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: https://www.facebook.com/annamaria.vl
Tel: 6908979463

tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
www.tanzterrain.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6934119345


 H Άννα Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Aποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού ''ΑΚΤΙΝΑ'' και σπούδασε στο τμήμα Εσωτερικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Peter Juhaz, Judith SanchezRuiz, Νίκο Καλογεράκη, Μπέττυ Δραμισιώτη, Αγγελική Στελλάτου, Χριστιάνα Σκιαδά, Έφη Γούση κ.α. Διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό όπως και αυτοσχεδιασμό σε παιδιά και ενήλικες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Contact Improvisation, Forsythe repertoire, Pina Bausch, Trisha Brown, Hofesh Schechter, Gaga, Feldenkrais, Alexander Technique κ.α. σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει επιμεληθεί κίνηση σε ηθοποιούς και έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ Αθηνών, σε μικρού μηκους ταινίες ως περφορμερ. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη μέθοδο Pilates ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση της στην Ακαδημία Basi Pilates σε συνεργασία με το NYSY studios. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως instructor σε studio Pilates και φυσικοθεραπευτήρια ενώ εμβαθύνει τις γνώσεις της με σεμινάρια και εξειδικεύσεις (pre post natal ,pilates for injuries and pathologies, pilates for dancers κ.α.).

Read 1146 times Last modified on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 20:39

Follow Us