Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 22:17

Μαθήματα Yoga με τη Ρίσα Δουλγερίδου στο Tanzterrain

mathima yoga risa doulgeridou


Yin Yoga
Η Yin Yoga είναι μια αργή, θεραπευτική και διαλογιστική πρακτική η οποία στοχεύει στην βαθειά διάταση των συνδετικών ιστών, των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των οστών, και οχι τόσο των μυών όπως η ενεργητική (Yang) Hatha ή Vinyasa Yoga.
Βαθαίνουμε στις asana μέσα από παθητικά κρατήματα διάρκειας έως και πέντε λεπτών, όπου επιτυγχάνουμε χαλάρωση της περιτονίας, φέρνοντας ηρεμία στο σώμα και το πνεύμα.
Η Yin Yoga απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα καθώς δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στη Yoga.

Θεραπευτική Yoga
Η θεραπευτική Yoga είναι μια μίξη απαλής και ταυτόχρονα τονωτικής άσκησης, με σκοπό την αποκατάσταση από τραυματισμούς ή/και άλλα προβλήματα υγείας.
Ένα τμήμα το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων, στο οποίο θα χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές της Yoga, όπως οι asana, ασκήσεις αναπνοής, και άλλες.

Απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους, αρχάριους και προχωρημένους, καθώς δεν απαιτεί κάποια προηγούμενη εμπειρία στη Yoga.

Vinyasa Yoga |

Δευτέρα 11.30-13.00
Τετάρτη 13.00-14.30
Παρασκευή 16.00-17.30

Yin Yoga |
Δευτέρα 13.00-14.30
Πέμπτη 19.00-20.30
Παρασκευή 17.30-19.00

Therapeutic Yoga |
ΤΡΙΤΗ 18.00-19.30

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ/ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ COVID19


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: https://www.facebook.com/risadoulgeridouyoga
Tel: 698 110 2854
tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6949282991


Η Ρίσα Δουλγερίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό (ενόργανη & στίβο). Μεγαλώνοντας πειραματίστηκε με θεωρητικές γνώσεις της Yoga και με τον διαλογισμό. Το 2004 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πρακτική της Hatha Yoga την οποία με σεβασμό συνεχίζει να ασκεί ως σήμερα. Το 2008 ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ινδία προκειμένου να ολοκληρώσει το πρόγραμμα 200 ωρών και τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων της θεραπευτικής τέχνης της Ayurveda. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε θεραπευτικές τεχνικές όπως η θεραπευτική μάλαξη, το Ρέικι και το Pranic Healing. Το 2018 ολοκλήρωσε άλλο ένα πρόγραμμα 150 ωρών στο Yoga Therapy, στην Ινδία. Το 2019 απέκτησε το δίπλωμα του Master στο Thai Yoga massage και τη Ρεφλεξολογία. Η πρακτική της είναι παραδοσιακή και η διδασκαλία της ταπεινή· διδάχτηκε από συμβατικούς δασκάλους της Yoga διευρύνοντας τη γνώση της, αποκτώντας μια εις βάθος κατανόηση για το σώμα και τα όριά του, τη θεραπεία και την διατήρηση της υγείας. Η αγάπη της για την αυτογνωσία την οδηγεί στη ζωή, παραμένοντας πάντα μαθήτρια. Σκοπός της είναι να μοιραστεί τις γνώσεις της και να προσφέρει μια ζωή χωρίς σωματικό πόνο, προς την αναζήτηση του ανώτερου εαυτού και την Moksha.

Read 288 times Last modified on Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 10:06

Follow Us