Μαθήματα Pilates Mat με την Νατάσα Γάτσιου στο Tanzterrain

gatsiou mathima pilates

PILATES MAT με τη Νατάσα Γάτσιου


Περιγραφή μαθήματος

Η μέθοδος pilates επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία, τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και την συγκέντρωση. Ειναι μια μέθοδος άσκησης για όλο το σώμα που εστιάζει τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην ευλυγισία. Ενισχύει τις μυϊκές ομάδες αλλά ιδιαίτερα τους μύες του κορμού οι οποίοι είναι σημαντικοί για την σωστή στάση του σώματος και την συνολική μας υγεία.

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο την σταθεροποίηση των αρθρώσεων, την ενδυνάμωση όλου του σώματος, το μεγαλύτερο εύρος κίνησης, την αποκατάσταση από τραυματισμούς ή άλλες παθήσεις, την ορθοσωμία και την ανάπτυξη συνείδησης κατά την εκτέλεση των κινήσεων. Επιπλέον προτείνεται για την διαχείριση του στρες και την βελτιώση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης του ατόμου, αυξάνει την ενεργητικότητα και έχει λειτουργική εφαρμογή στην καθημερινότητα.
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία άσκησης. Το μάθημα παραδίδεται με παραλλαγές των ασκήσεων ανάλογα με τις προσωποιημένες ανάγκες και το επίπεδο του/της ασκούμενου/ης.

*υπάρχει δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος ύστερα από συνεννόηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ | 18.00-19.00 &19.00-20.00
ΤΡΙΤΗ | 11.00-12.00
ΤΕΤΑΡΤΗ | 18.00-19.00 & 19.00-20.00
ΠΕΜΠΤΗ | 11.00-12.00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: https://www.facebook.com/na.gat.18
Tel: 6955998550

tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
www.tanzterrain.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6934119345


Η Νατάσα Γάτσιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Αποφοιτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλού Μάνου το 2010 και σπούδασε Κοινωνική Εργασία. Παραδίδει μαθήματα κλασικού και σύγχρονου χορού σε παιδιά και ενήλικες από το 2010 έως σήμερα σε σχολές χορού σε Αθήνα και Κρήτη . Αποφοίτησε από το Pilates Academy by A.F Studies (mat, props, reformer) και εργάζεται ως pilates instructor σε σχολές χορού και γυμναστήρια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει χορέψει στις ομάδες Void Dance Company, Unclean Animals, Σιγή Ιχθύος, Exis Dance Company και DK-Bel. Συμμετείχε στην παράσταση χορού Μandis η οποία ήταν μέρος του 1ου, Kyma Festival. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της ομάδας συμπεριληπτικού χορού (ανάπηρων και μη ανάπηρων χορευτών/τριών) Exis Dance Company καθώς και της Γαλλικής συμπεριληπτικης ομάδας DK-Bel.

Read 800 times Last modified on Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 09:52

Follow Us