Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 11:34

Μαθήματα Floor Barre με τη Νατάσα Φανού

fanou natasa floor barre

Το Floor Barre είναι η μπάρα του κλασικού μπαλέτου στο πάτωμα, εμπλουτισμένη με ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεων. Στόχος του μαθήματος είναι η ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος και απόκτηση της μέγιστης ευλυγισίας που δύναται να φτάσει κάθε σώμα, καθώς και η τελειοποίηση της τεχνικής όταν απευθύνεται σε χορευτές. Ιδανικό για αποθεραπεία τραυματισμών και χρόνιων πόνων.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να γυμναστούν ευχάριστα και ακίνδυνα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση σε περίοδο τραυματισμών, να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν ένα δυνατότερο και πιο ευλύγιστο σώμα.

Η Χριστίνα Μπέσκου (παγκόσμια κάτοχος δικαιωμάτων του εν λόγω μαθήματος από τη δημιουργό του) εξέλιξε το σύστημα, με σκοπό τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μεθόδου εκγύμνασης στο πάτωμα, που δεν θα απευθύνεται πλέον αποκλειστικά σε χορευτές αλλά σε όλο τον κόσμο.

Τμήματα ενηλίκων
Ιδιαίτερα
Online
→ Τηλ. επικοινωνίας 6947740227


natasa fanouΗ Νατάσα Φανού ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χορό το 2005 κοντά στη δασκάλα της και χορογράφο Χριστίνα Μπέσκου, παράλληλα με την εντατική της εκπαίδευση στο σύστημα “Maria Fay's Floor Barre”.

Μετά από πολυετή εκπαίδευση, η Χριστίνα Μπέσκου της εμπιστεύτηκε σε αποκλειστικότητα, το δικαίωμα διδασκαλίας και εξέλιξης της μεθόδου της.

 

 

Read 876 times Last modified on Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 10:29

Follow Us