Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 22:12

Μαθήματα Hatha Flow Yoga με τη Μαριάννα Τηλιοπούλου στην Cumana

Κάθε Τρίτη και Σάββατο
Μαθήματα Hatha Flow Yoga με τη Μαριάννα Τηλιοπούλου
Στο μάθημα της Hatha Flow Yoga δίνεται έμφαση στη ροή της κίνησης σε συνδυασμό με τη συνειδητή αναπνοή. Οι στάσεις (asanas) εναλλάσσονται δυναμικά ακολουθώντας το ρυθμό της αναπνοής, ενώ δίνεται έμφαση στη σωματική και την ενεργειακή ευθυγράμμιση. Η Hatha Flow Yoga αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και την ευλυγισία, απελευθερώνει το μυαλό και οδηγεί τον ασκούμενο να ανακαλύψει το πλήρες δυναμικό του.
 

Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.
Κάθε Τρίτη | 18:00 – 19:30 και Σάββατο | 12.30-14.00

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).
Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana


Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:
- για το περιεχόμενο του μαθήματος στο τηλ 6972936338
- για την πρόσβαση στον χώρο και τις τιμές: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλ της σχολής 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732.

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr


Η Μαριάννα Τηλιοπούλου είναι δασκάλα yoga και χορού. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Νίκης Κονταξάκη, όπου σπούδασε με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, καθώς και διδάκτωρ γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου φοίτησε με υποτροφία του ΙΚΥ.
Η διαδρομή της στη Yoga ξεκίνησε το 2010 και από τότε είναι αφοσιωμένη σε αυτό το μονοπάτι. Έχει ολοκληρώσει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας Ηatha Υoga (Yoga Alliance 200h και 500h) με το Μιχάλη Φιλίνη και έχει
παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και μαθήματα yoga: για παιδιά (kids yoga), για εγκύους (perinatal yoga), εναέρια (swing και aerial yoga), ακροβατική (acro yoga) κ.ά.
Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως το thai massage και το reiki. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει yoga για ενήλικες και παιδιά, καθώς και σύγχρονο χορό σε στούντιο, γυμναστήρια και σχολές χορού.

Read 731 times Last modified on Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 21:44

Follow Us