Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 07:43

Μάθημα Σύγχρονου χορού και Aυτοσχεδιασμού με τον Γιάννη Παπακαμμένο

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο

mathima sygxronou xorou giannis papakamenos

Σύγχρονος χορός και αυτοσχεδιασμός με τον Γιάννη Παπακαμμένο (μεσαίο επίπεδο)

Tο μάθημα θα επικεντρώνεται στην εξερεύνηση του σώματος, του μυαλού αλλά και της ψυχής μας μέσα από την τεχνική του σύγχρονου χορού αλλά και του αυτοσχεδιασμού. Θα εμβαθύνουμε στο πως μπορούμε να εξελίσουμε την κινησιολογική μας δράση μέσα από τα ήδη υπάρχοντα: γνώση και βιώματα που δεν έχουμε ακόμα εξερευνήσει πολύ συνειδητά.

Πέμπτη 13.00 - 14..30
Σάββατο  12.30 - 14.00

ΧΟρΟLOGIE

Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 104 35, Kεραμικός
Τ-F 210 52 31 060
www.choro-logie.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
att. Εύα Παγουλάτου


Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχιστικής Τέχνης (2011) και του Κρατικού Ωδείου Αθηνών (2007) καθώς και του Ι.Ε.Κ. Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων – Ειδικότητα: Σχέδιο (Αρχιτεκτονικό και Πολιτικού Μηχανικού) μέσω Η/Υ (Autocad).Ο Γιάννης Παπακαμμένος έχει ασχοληθεί με τον χορό τόσο ως χορευτής όσο και σαν χορογράφος συμμετέχοντας δημιουργικά σε παραστάσεις χορού και θεάτρου.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του, ο Γιάννης έχει ασχοληθεί σεμιναριακά με την υποκριτική σε διδασκαλία του Δημήτρη Καταλειφού και με το κλασικό τραγούδι σε μαθήματα του Ωδείου Αθηνών. Τα προσωπικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην φωτογραφία, το Video, στην μουσική και στα ταξίδια ενώ έχει φοιτήσει και στο Ι.Ε.Κ Le Μonde με ειδικότητα στην Μαγειρική Τέχνη.

Read 326 times Last modified on Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 19:12

Follow Us