Μαθήματα Σύγχρονου χορού & Αυτοσχεδιασμού με την Αγγελική Δαλαγγέλη στο Tanzterrain

 ageliki dalageli mathima sygxronou xorouΚινούμαστε, παίζουμε και χορεύουμε αναζητώντας νέες αφετηρίες στο σώμα μας για να ταξιδέψει στο χώρο, είτε μόνοι είτε παρέα με άλλα σώματα. Χρησιμοποιούμε την τεχνική release για ζέσταμα και ενδυνάμωση. Μελετούμε την ροή της κίνησης, την αντίσταση και την άφεση στη βαρύτητα. Συνθέτουμε χορογραφικά μοτίβα που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμό και παραλλάσουμε χορογραφημένα μοτίβα για να προκύψουν νέα.

✔ Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να κινηθούν δημιουργικά και να παίξουν.

Σύγχρονος χορός (B)
Τετάρτη | 21.00-22.30 & Σάββατο | 12.30-14.00

Αυτοσχεδιασμός (Ο)
Δευτέρα | 21.00-22.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: https://www.facebook.com/angeliki.dalangeli
Tel: 695 581 6903

tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
www.tanzterrain.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6934119345


Η Αγγελική Δαλαγγέλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Ραλλού Μάνου”και του Τμήματος Φυσικής Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην “Φυσική Περιβάλλοντος”. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με ποικίλες ομάδες χορού και χορογράφους όπως: Creo, Όχι παίζουμε, Perè Faura, Zoi Dimitriou, Κι όμΩς κινείται, και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2019 συμμετείχε στο In Progress Feedback Festival του Κινητήρα με το έργο Lift Pull Flop, το οποίο απέσπασε το βραβείο κριτικής επιτροπής. Έχει δίπλωμα διδασκαλίας από τον Διεθνή Οργανισμό Sivananda Yoga. Διδάσκει χορό και αυτοσχεδιασμό σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και θετικές επιστήμες στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τελευταία, ασχολείται με τον σχεδιασμό εκπαιδευτικών εργαστηρίων κίνησης για παιδιά, που σκοπό έχουν την κατανόηση βασικών αρχών της φυσικής. Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 21’ στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

Read 1686 times Last modified on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 19:52

Follow Us