Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 22:06

Μαθήματα τεχνικής Flow to Dive/ Bungee Fly με την Ελένη Λαγκαδινού

lagadinou eleni mathima Flow to Dive

Το Bungee Fly είναι ένα σχετικά νέο για την Ελλάδα είδος κίνησης. Αφορά στην κίνηση που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας λάστιχα Bungee Jumping και ζώνες αναρρίχησης. Συγκεκριμένα η τεχνική Flow to Dive, λαμβάνοντας ερεθίσματα από τον σύγχρονο χορό και τις τεχνικές Release, ενθαρρύνει το σώμα να αιωρηθεί, να καταδυθεί, να κινηθεί με αβίαστη ροή της ενέργειας και να πετάξει. Οι ελαστικοί ιμάντες δίνουν ανεξάντλητες προοπτικές στην κίνηση ενώ δημιουργούν πλήρη αίσθηση ελευθερίας και εκτόνωσης.

Η τεχνική αυτή διδάσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την δημιουργό της, Ελένη Λαγκαδινού, χορεύτρια και καθηγήτρια σύγχρονου χορού.

Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές και άτομα που έχουν καλή σχέση με το σώμα και την κίνηση. Στόχος να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να αφήσουμε το σώμα ελεύθερο να εκφραστεί και να τολμήσει.

Τρίτη 18:00 - 19:30
Τετάρτη 17:00- 18:30

Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω του περιορσμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά group.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Studio Κράμα, Νεφέλης 37 & Πραξιού, 11853, 213 028 6269

Read 178 times Last modified on Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:23

Follow Us