Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 22:34

Μαθήματα Σύγχρονου Χορού με την Ελισάβετ Πλιακοστάθη

Μαθήματα Σύγχρονου Χορού (αρχάριο/μεσαίο) με την Ελισάβετ Πλιακοστάθη

Μαθήματα Σύγχρονου Χορού (μεσαίο επίπεδο)

Το μάθημα έχει στόχο να δώσει εργαλεία στο σώμα ώστε να κινηθεί φυσικά, ελεύθερα και ευχάριστα, χρησιμοποιώντας τις ιδιότητές του. Θα ασχοληθούμε με τις κινητικές δυνατότητες του σώματος, το βάρος του, τη δύναμή του, την αντοχή του και τις διαφορετικές ποιότητες που μπορεί να αναπτύξει. Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα μέλη μας μαζί ή ξεχωριστά, να διαχειριζόμαστε την ενέργειά μας, να καταλαβαίνουμε τη διαδοχικότητα των κινήσεων και να έχουμε συνείδηση του σώματός μας μέσα στον χώρο καθώς κινούμαστε μαζί με άλλους.

Το μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις για ενεργοποίηση του σκελετικού και μυϊκού συστήματος, ασκήσεις μετακίνησης του σώματος στον κάθετο και οριζόντιο άξονα, ασκήσεις γενικών δράσεων για δύναμη, αντοχή και ταχύτητα, ασκήσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια και στη ροή των κινήσεων και χορογραφίες με σκοπό το σώμα να κινηθεί αρμονικά μέσα από εναλλαγές επιπέδων και ρυθμού.

Το μάθημα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εξελίξουν τις τεχνικές, εκφραστικές και σωματικές τους δυνατότητες ανεξαρτήτου εμπειρίας.Κάθε Πέμπτη 20:15 - 21:45

6€ / μάθημα 

The Art on Dance, Γ' Σεπτεμβρίου 144, 4ος όροφος, Βικτώρια (3' από το σταθμό)

Συμμετοχή με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid (48 ωρών) ή PCR (72 ωρών).
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Eπικοινωνία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, 6973401418, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφία: Μαρία Καραθανάση


Η Ελισάβετ Πλιακοστάθη ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού. Αποφοίτησε με άριστα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, το Middlesex University, MA Choreography with Performing Arts και το κέντρο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Παιδίων Δράσεις», τμήμα Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού. Από το 2001 εργάζεται ως χορεύτρια με ομάδες χορού και παραστατικών μέσων, ενώ από το 2005 δημιουργεί έργα χορού. Διδάσκει σύγχρονο και κλασικό χορό, αυτοσχεδιασμό και σύνθεση, Barre à Terre και παραδίδει εργαστήρια στο πλαίσιο εκπαιδευτικών και κοινοτικών σχεδίων. Είναι συν-διοργανώτρια τους Athens Video Dance Project.
Περισσότερες πληροφορίες:
https://elisavetpliakostathi.wordpress.com/

Read 229 times Last modified on Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 15:33

Follow Us