Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 20:32

Μάθημα σύγχρονου χορού με την Ελένη Βουλτσίδου στην Cumana

voultidou eleni mathima sygxronou xorou

Αντλώντας έμπνευση από πολλές διαφορετικές σωματικές δραστηριότητες όπως πολεμικές τέχνες, pilates, yoga  μπαλέτο αυτό το μάθημα εστιάζει στην τεχνική του σύγχρονου χορού και στο πως το κάθε σώμα μπορεί με το δικό του τρόπο να την προσεγγίσει.

Ξεκινάμε με ζέσταμα βασισμένο σε ασκήσεις cardiο, floor work και αυτοσχεδιασμό με στόχο τη ροή της κίνησης τον συντονισμό και την επίγνωση ολόκληρου του σώματος (body awareness).

Το δεύτερο μέρος του μαθήματος επικεντρώνεται σε μεγαλύτερες κινητικές φράσεις και συνδυασμούς βασισμένα στο προσωπικό μου κινητικό λεξιλόγιο. 

Οι μεταβάσεις, η οργανική κίνηση (μέσα από όχι και τόσο οργανικές σωματικές καταστάσεις), η ισορροπία, το παιχνίδι με τη βαρύτητα είναι κάποια από τα στοιχεία που βοηθούν στην ομαλή μετάβαση από το όρθιο επίπεδο προς το πάτωμα και το αντίστροφο.

Στο τέλος του μαθήματος το σώμα απελευθερωμένο και με μεγαλύτερη πια  αυτοπεποίθηση  κινείται με μεγαλύτερη σιγουριά στο χώρο...

 Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό προς όλους.

Kάθε Τρίτη 19:30 – 21:00 (το πρώτο μάθημα 7/9 παρέχεται δωρεάν σε όλους)

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6€ για φοιτητές και ανέργους)

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορονοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.

► Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

CUMANA dance Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων – Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr


Η Ελένη Βουλτσίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δίκαια Έβρου, είναι χορεύτρια και δασκάλα σύγχρονου χορού και pilates. Απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού Ακτίνα (2018) - όπου της δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστεί με διάφορους χορογράφους και να συμμετάσχει ως χορεύτρια στο AVDP. 

Το 2018-2019 έλαβε μέρος στην θεατρική παράσταση " Το Δείπνο " σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ. 

Η Ελένη συνεχίζει την πορεία της στον σύγχρονο χορό με μαθήματα, σεμινάρια και παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό…

Read 576 times Last modified on Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 21:21

Follow Us