Μάθημα Σύγχρονου Χορού Αρχαρίων με την Στέλλα Φωτιάδη στην Cumana

Το μάθημα στοχεύει στην αναζήτηση των δυνατοτήτων, των ορίων και της εκφραστικότητας του σώματος μέσα από την κίνηση, θέτοντας έναν παράλληλο στόχο, αυτόν της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας των συμμετεχόντων.  

Θα δουλέψουμε λοιπόν ατομικά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, αλλά και καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό. Σκοπός είναι να μάθουμε λίγο περισσότερο το σώμα μας, εξερευνώντας τις πολλές, διαφορετικές και ξεχωριστές δυνατότητές του, αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο αυτού και ταυτόχρονα να συνδεθούμε μέσω της κίνησης με το περιβάλλον και τους γύρω μας, βρίσκοντας έτσι στο χορό έναν «τόπο» έκφρασης και επικοινωνίας.

Επιδίωξή μου είναι να φεύγουμε κάθε φορά γεμάτοι ενέργεια, πιο ανάλαφροι και όλο και πιο σίγουροι.

 

Πέμπτες 20:00 - 21:30

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).
Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορονοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.
studio cumana
Cumana
Κωνσταντινουπόλεως 38, Γκάζι, (μετρό Κεραμεικός)
τηλ. 6949451732 - 2130442793 
www.cumana.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η Στέλλα Φωτιάδη είναι χορεύτρια/performer, χορογράφος, δασκάλα χορού, ιδρύτρια της ομάδας Still Pilgrim Paradox. Απόφοιτη της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου (2006) και του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(2007).

Πέρα από τις σπουδές της στο χορό, μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλο αριθμό καταξιωμένων δασκάλων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ίδια διδάσκει με πάθος και αγάπη σύγχρονο χορό.
Έχοντας δουλέψει ως χορεύτρια/performer με διάφορους χορογράφους και ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (LaborGras, Howard Katz, Jessica Jobaris, Sybille Mueller, Willie Dorner, Aletta Collins/Εθνική Λυρική Σκηνή, Θέατρο του Πανικού, Στέλλα Ζάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη, Εθνική Λυρική Σκηνή, Μαριέλα Νέστορα, Μάρω Γρηγορίου, χοροθέατρο Δαγίπολη, Ανδρονίκη Μαραθάκη) και έχοντας κάνει διάφορες ανεξάρτητες χορογραφικές δουλειές, αποφάσισε να ιδρύσει το 2013 την ομάδα σύγχρονου χορού Still Pilgrim Paradox. Η ομάδα μετράει μέχρι στιγμής 4 παραγωγές στο ιστορικό της.


Τη σεζόν 2019-2020, ήταν υπεύθυνη της πολιτισμικής δράσης για παιδιά και εφήβους “What if we just dance?” σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ η ομάδα έλαβε την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού για μία νέα δράση χορού σε σχολεία τη σεζόν 2020-2021, με τίτλο “Dancing, rolling, spinning, flying”.
Το χειμώνα 2019-2020 κλήθηκε από τον Κινητήρα(Αθήνα), να εργαστεί ως resident artist στο Lo Studio στην Ελβετία(Μπελιντσόνα). Εκεί δημιούργησε μία in progress σόλο χορογραφία πάνω στη θεματική “femininity in transition” σε συνεργασία με τη μουσικό Κατερίνα Παπαχρήστου, η οποία θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη την άνοιξη του 2021.

http://stillpilgrimparadox.gr/

https://www.facebook.com/stillpilgrimparadox/

https://vimeo.com/445942214 (showreel ομάδας)

 

 

Read 1224 times Last modified on Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 13:38

Follow Us