Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 18:27

Καλοκαιρινά μαθήματα χορού από το Greek Northern Ballet

27 Ιουνίου - 15 Ιουλίου 2022

seminaria proetoimasias routianidis

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2022

To Greek Northern Ballet διοργανώνει Διεθνή καλοκαιρινά μαθήματα διάρκειας 3 εβδομάδων (27 Ιουνίου-15 Ιουλίου 2022).

Τα καλοκαιρινά μαθήματα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να εξελιχτούν ως επαγγελματίες χορευτές, να αποκτήσουν μία εξαιρετική φυσική κατάσταση, να διορθωθούν και να εξελιχθούν ως χορευτές στο κλασικό και σύγχρονο χορό και για όσους θέλουν να  κάνουν μια καλή προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο ΥΠΠΟ, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στην ΚΣΟΤ ώστε να έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Το φετινό πρόγραμμα τον καλοκαιρινών μαθημάτων θα έχει εστίαση στην βελτίωση της τεχνικής, της φυσικής κατάστασης και στην χορευτικότητα. Το επίπεδο του μαθήματος θα είναι  Μεσαίο και Προχωρημένο. Η ένταση και οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές, γι’ αυτό απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση από όσους συμμετέχουν.

Οι θέσεις θα είναι  περιορισμένες,  παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας χωρίς καθυστέρηση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Κλασικό Μάθημα Μπαλέτου (Μεσαίο): Ρουτιανίδης Αθανάσιος απόφοιτος της Bolshoi Ballet Academy Pedagogue-Balletmaster και Soloist με καριέρα σε ομάδες της Ρωσίας και της Ευρώπης.Οι ασκήσεις θα έχουν έμφαση στη σωστή στάση του σώματος. Το μάθημα θα έχει συνεχόμενη ροή, δύσκολες ασκήσεις από άποψη φυσικής κατάστασης για αντοχή και εστίαση στην λεπτομέρεια και στην καθαρότητα. Θα υπάρξει λεπτομερείς ανάλυση και διόρθωση των ασκήσεων ώστε στην πρακτική εκτέλεση στις πιο δύσκολες τεχνικές κινήσεις ο μαθητής να μάθει τον σωστό τρόπο προσέγγισης  και να  εκτελεί με άνεση και σταθερότητα.
  • Pilates: Χρύσα Ρουτιανίδου απόφοιτη της Διεθνούς φήμης Michael King Pilates Academy ιδιοκτήτρια του Xrysa Pilates & Dance Studio. Το μάθημα του Pilates θα περιλαμβάνει ασκήσεις προθέρμανσης και stretching και στην συνέχεια θα αυξάνει την ένταση και το επίπεδο των ασκήσεων στον κορμό, τους γλουτούς και στα πέλματα τηρώντας ταυτόχρονα και βελτιώνοντας την εισπνοή και την εκπνοή και διατηρώντας μια χορευτική ροή ανάμεσα στις ασκήσεις ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της ροής και της μεταβίβασης από μία κατάσταση στην άλλη.
  • Κλασικό ρεπερτόριο & Pointe: από τα μπαλέτα Don Quixote, Giselle, La Bayadere, Le Corsair.(corps de ballet & variations ). Εκμάθηση διδασκαλία και προσωπικές διορθώσεις ανά άτομο.
  • Σύγχρονο. Καλλιόπη Χρηστίδου, απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης ιδιοκτήτρια του Kellys Dance studio.Το Σύγχρονο θα συμπεριλαμβάνει ζέσταμα με λύσιμο κορμού και στην συνέχεια εκμάθηση δύσκολων τεχνικών συνδυασμών. Θα υπάρξουν μικρές χορογραφίες προσαρμοσμένες ειδικά, με έμφαση στην έκφραση και την χορευτικότητα και δύσκολες τεχνικά κινήσεις. Επιπλέον θα δουλέψουμε με τον αυτοσχεδιασμό με οδηγίες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της κινησιολογίας, της απελευθέρωσης και της αυτοπεποίθησης.


27 Ιουνίου - 15 Ιουλίου 2022

Πρόγραμμα

Προσέλευση:10:45

Pilates | 11:00-11:45
Κλασικό μάθημα | 11:45-13:15
Ρεπερτόριο Μπαλέτου/Τεχνική Πουέντ | 13:15 -14:15
Διάλειμμα | 14:15-14:30
Σύγχρονος χορός | 14:30-16:00

Ώρες: 5 ώρες  (ημερησίως)

Κόστος ανά εβδομάδα:

Όλα τα μαθήματα= 250€ εβδομάδα (20 μαθήματα, 25 ώρες).

Κόστος 3 εβδομάδων:
Συνολικό κόστος: 750€ (60 μαθήματα, 75 ώρες)

Με προπληρωμή: έως 31 Μαίου 450€

Με προπληρωμή: έως 15 Ιουνίου 550€


Εάν θέλετε να μην χάσετε την θέση σας θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 25 Μαΐου και να προπληρώσετε έως τις 31 Μαΐου 2022.

✔ Αποστείλετε την αίτηση σας με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,(με φωτογραφίες σε χορευτική πόζα τουλάχιστον δύο και αν υπάρχει ένα βίντεο με μία variation κλασικό & σύγχρονο, μια σύντομη αναφορά σε εσάς ή ένα βιογραφικό σας, ώστε να έχουμε μία πρώτη ιδέα για εσάς και το πώς θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εξελιχτείτε  καλύτερα στα καλοκαιρινά μας  μαθήματα).


Greek Northern Ballet
Θ. Κολοκοτρώνη 3, Ευόσμος - Θεσσαλονίκη

Τηλ. Επικοινωνίας: 6947 471 492

Instagram: https://www.instagram.com/greeknorthernballet

Facebook: www.facebook.com/greeknorthernballet/ 

Website: www.greeknorthernballet.com/el/

Read 371 times Last modified on Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 17:32

Follow Us