Μαθήματα Capoeira στην Αθήνα στην Cumana

Capoeira στην Αθήνα (Cumana) (-20% με κάρτα Plus)
Στην Cumana λειτουργεί τμήμα της σχολής Academia de Capoeira "Banzo de Senzala" η οποία υπήρξε και η πρώτη σχολή Capoeira στην Αθήνα (2002).

Ιδρυτής της υπήρξε ο Mestre Ediandro de Almeida Silveira του συνδέσμου Associacao de Capoeira Senzala de Santos.

Δείτε εδώ μία Roda da Capoeira με φίλους, στην CumanaH Cumana βρίσκεται στην Αθήνα (Γκάζι), πολύ κοντά στο μετρό 'Κεραμεικός', στην διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων σε ένα χώρο που ξεπερνά τα 240 τ.μ.


Τα μαθήματα παραδίδονται από τους:

- Formado Βασίλη Δημά (εξασκεί την capoeira από την ίδρυση της σχολής και ανήκει στην πρώτη γενιά αποφοίτων της).

- Formado Κώστα Χρυσαφίδη (ανήκει στην αμέσως νεότερη γενιά αποφοίτων).

Η Capoeira στη σύγχρονη κοινωνία εκδηλώνεται ως μια πολιτιστική έκφραση που εμπεριέχει πάλη, χορό, μουσική, αυτοσχεδιασμό, φιλοσοφία και άθληση. Η βραζιλιανική πολεμική τέχνη Capoeira ξεκίνησε ως μέσο αυτοάμυνας των άοπλων αφρικανών σκλάβων κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας στη Βραζιλία. Μεταμφιέζοντας την πάλη σε χορό μπόρεσαν να την εξασκούν ανενόχλητοι κάτω από τα μάτια των αφεντών τους. Έτσι λειτούργησε ως άμυνα αλλά και πολιτιστική έκφραση ενός υποδουλωμένου λαού που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μέθοδο εκγύμνασης σώματος και πνεύματος...

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).
Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana


Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλ της σχολής 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

Cumana

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr

Read 2735 times Last modified on Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 20:55

Follow Us