Dance Theater

Καλοκαιρινά Μαθήματα με το Greek Northern Ballet (Θεσ/νίκη)

Καλοκαιρινά Μαθήματα με το Greek Northern Ballet (Αθανάσιος Ρουτιανίδης)

To Greek Northern Ballet διοργανώνει Διεθνή καλοκαιρινά μαθήματα διάρκειας 3 εβδομάδων, 2 Ιουλίου-20 Ιουλίου 2018.
Τα καλοκαιρινά μαθήματα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να εξελιχτούν σε επαγγελματίες χορευτές, να μπούν σε μία εξαιρετική φυσική κατάσταση, να διορθωθούν και να εξελιχθούν σαν χορευτές στο κλασικό και σύγχρονο χορό και για όσους θέλουν να κάνουν μια καλή προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο ΥΠΠΟ στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στην ΚΣΟΤ ώστε να έχουν υψηλές πιθανότητες επιτυχίας.
Καλοκαιρινά Μαθήματα με το Greek Northern Ballet (Θεσ/νίκη)
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1) Κλασικό Μάθημα Μπαλέτου (Μεσαίο και Προχωρημένο επίπεδο), με προσωπικές διορθώσεις ανά άτομο από τον απόφοιτο της Bolshoi Ballet Academy Pedagogue-Balletmaster Αθανάσιο Ρουτιανίδη.

2) Streching και pilates –Χρύσα Ρουτιανίδου απόφοιτη της Διεθνούς φήμης Michael King Pilates Academy.

3) Κλασσικό ρεπερτόριο από τα μπαλέτα Giselle, Nutckracker και La Bayadere (από corps de ballet έως σόλο και pas de deux), εκμάθηση διδασκαλία και προσωπικές διορθώσεις ανά άτομο.

5) Σύγχρονο και Σύγχρονο ρεπερτόριο. Στο μάθημα του σύγχρονου χορού διδάσκονται και αναλύονται οι βασικές αρχές, οι θέσεις, οι ασκήσεις και η ποιότητα κίνησης που απαιτείται σε κάθε άσκηση του συστήματος του Jose Limon σε συνδυασμό με τις release τεχνικές. Θα ασχοληθούμε με την εκμάθηση αποσπασμάτων από έργα κορυφαίων χορογράφων σύγχρονου χορού, κάθε εβδομάδα θα αναλύεται και ένας χορογράφος, άντρας ή γυναίκα, παλαιότερης ή νεότερης εποχής. Επιπλέον θα δουλέψουμε με τον αυτοσχεδιασμό με οδηγίες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της κινησιολογίας, της απελευθέρωσης και της αυτοπεποίθησης. Το μάθημα διδάσκει η Απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλλιόπη Χρηστίδου.

6) Σύγχρονο (χορογραφίες) με τον Niklas Blomqvist. Το στυλ των χορογραφιών του θα περιλαμβάνει ακραίες θέσεις κατά τη διάρκεια των κινήσεων, πολλή τεχνική και πέρα από την κλασσική τεχνική θα συνδυάσει και άλλα στυλ και είδη χορών νεοκλασικο μοντερνο κ.λ.π. Ταυτόχρονα κινείται προς την κατεύθυνση να εκφράσουν οι χορευτές συναίσθημα κατά τη διάρκεια του χορού τους και να μεταφέρουν και να βγάλουν ένα δικό τους στυλ και στίγμα στην ήδη δοσμένη χορογραφία. Όλες οι κινήσεις θα εξηγηθούν και θα αναλυθούν λεπτομερώς στο κάθε χορευτή/χορεύτρια. Η πλούσια εμπειρία του Niklas σε νεοκλασικό και μοντέρνο στυλ έχει επηρεαστεί από τη συνεργασία του με φημισμένους χορογράφους διεθνούς φήμης στο εξωτερικό. (μαθήματα διάρκειας 5 ημερών) απαραίτητη προυπόθεση η συμπλήρωση 10 ατόμων για το συγκεκριμένο μάθημα.

Στο τέλος των καλοκαιρινών μαθημάτων όσοι εντυπωσιάσουν με την τεχνική τους κατάρτιση, την χορευτική τους ποιότητα με την βελτίωση τους, την συμπεριφορά τους και την προσήλωση τους, θα τους προσφερθεί θέση στην ομάδα του GNB για τις παραστάσεις του Greek Northern Ballet τη σεζον 2018-2019. Επιπλέον, θα έχουν δυνατότητα να τους προσφερθεί θέση στο Προ-επαγγελματικό Τμήμα του GNB, τριετούς πλάνου όπου θα διδαχθούν το 1-2-3 έτος Ρωσικής σχολής (πρόγραμμα Ακαδημίας Μπαλέτου Mπολσοϊ). Θα πρέπει όλοι να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση είτε στην ομάδα είτε στο προ-επαγγελματικό τμήμα με την επιτυχή ολοκλήρωση των courses.

Με την ολοκλήρωση και των 3 εβδομάδων οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση της παρακολούθησης των Διεθνούς Καλοκαιρινών Μαθημάτων με τις ώρες, τα μαθήματα και τις υπογραφές τον δασκάλων που τα έδωσαν (μόνο όσοι ολοκληρώσουν και τις 3 εβδομάδες θα λάβουν βεβαίωση).
Σημείωση: Όσοι παρακολουθήσουν μόνο το μάθημα του Niklas Blomqvist θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του συγκεκριμένου μαθήματος χωριστά.

Περιορισμένος Αριθμός θέσεων.
Με την συμπλήρωση των θέσεων θα σταματήσουμε να δεχόμαστε αιτήσεις (εάν οι θέσεις συμπληρωθούν από άτομα για όλο το summer course τότε δεν θα μπορεί κάποιος να πάρει μεμονωμένες εβδομάδες).


2 Ιουλίου - 20 Ιουλίου 2018

Πρόγραμμα
Κλασικό μάθημα | 11:00-12:30
Ρεπερτόριο Μπαλέτου | 12:30 -13:30
Διάλειμμα | 13:30-13:45
Σύγχρονος χορός | 13:45-15:15
Stretching –Pilates | 15:15-16:00
Ώρες: 5 ώρες (ημερησίως)

Την τρίτη εβδομάδα (εβδομάδα 16 Ιουλίου- 20 Ιουλίου 2018) με την διδασκαλία σύγχρονου από τον Niklas Blomqvist το μάθημα θα γίνει στης 15:15-16:45 και θα ακολουθήσει το Pilates στης 16:45 με 17:30.

Κόστος ανά εβδομάδα:
Κλασικό=60€
Κλασικό & Ρεπερτόριο=100€
Σύγχρονο= 50€
Pilates=40€
Όλα τα μαθήματα=150€/εβδομάδα (20 μαθήματα, 25 ώρες).

Κόστος 3 εβδομάδων:
Συνολικό κόστος: 450€ (60 μαθήματα,75 ώρες) Με προπληρωμή: έως 31 Μαΐου 350€, έως 26 Ιουνίου 390€
με την παρακολούθηση και έξτρα σύγχρονου με τον Niklas Blomqvist (τρίτης εβδομάδος 16/07/18-20/07/18) σύν 125€ (5 μαθήματα 7.5 ώρες).
Στο συνολικό κόστος προπληρωμής δεν συμπεριλαμβάνεται το έξτρα σύγχρονο με τον Niklas Blomqvist.

Κόστος ανά μάθημα:
3 εβδομάδες Κλασικό 180€, με προπληρωμή έως 31 Μαΐου 150€
3 εβδομάδες Κλασικό+ Ρεπερτόριο=300€, με προπληρωμή έως 31 Μαΐου 250€
3 εβδομάδες Σύγχρονο 150€ , με προπληρωμή έως 31 Μαΐου 100€
3 εβδομάδες Pilates 120€, με προπληρωμή έως 31 Μαΐου 90€.
1 εβδομάδα Σύγχρονο με τον Niklas Blomqvist 125€ (προϋπόθεση για την διεξαγωγη η συμπλήρωση 10 συμμετοχών)

Greek Northern Ballet
Πτολεμαίων 28, Θεσσαλονικη
Εάν θέλετε να μην χάσετε την θέση σας θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 25 Μαΐου και να προπληρώσετε έως τις 31 Μαΐου 2018.

→ Αποστείλετε την αίτησή σας με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,( με φωτογραφίες σε χορευτική πόζα τουλάχιστον δύο και αν υπάρχει ένα βίντεο με μία variation κλασικό & σύγχρονο, μια σύντομη αναφορά σε εσάς ή ένα βιογραφικό σας, ώστε να έχουμε μία πρώτη ιδέα για εσάς και το πώς θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εξελιχθείτε καλύτερα στα καλοκαιρινά μας μαθήματα).

Τηλ. Επικοινωνίας: 6947 471 492, Facebook: www.facebook.com/greeknorthernballet/
www.greeknorthernballet.com

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Παραστάσεις χορού σήμερα

Πες ό,τι θες

History
Vana: Τις προσκλήσεις για την παράσταση Sasha Waltz & Guests | "Kreatur" κερδίζουν οι: Ελένη Ζαχαροπούλου, Ίνα Βάρκα , Μαρία Αρβανιτάκη.
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 07-12-2018 : 2117
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 403
Εγγεγραμένα μέλη: 4308
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources