Κλασσικός χορός με την Αρετή Παλούκη στο Χοροlogie

palouki aretiΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Ξεκίνησε χορό στην ερασιτεχνική σχολή της Βάγιας Παιδιωτάκη. Είναι πτυχιούχος της Ακαδηµίας της Όπερας της Βιένης (Ballettakademie der Wiener Staatsoper) και της Ανώτερης Επαγγελµατικής Σχολής Χορού “Νίκη Κονταξάκη - Μπακάλη”.Είναι κάτοχος του συνόλου των Διπλωμάτων του Ρώσικου Συστήματος Vaganova, Πιστοποιηµένη Mat Pilates Instructor (Core Pilates NY) και bodyART Instructor.

Έχει κερδίσει 4 υποτροφίες: Δύο υποτροφίες από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης (συµµετέχοντας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού της Eurovision), για να φοιτήσει στις 2 τελευταίες τάξεις της Ακαδηµίας της Όπερας της Βιέννης και δύο υποτροφίες για το Jacob's Pillow και την “Merce Cunningham Dance Company and School”, στη Νέα Υόρκη.

Έχει συνεργαστεί με την Όπερα της Βιέννης (Συµβάσεις έργου), την Οµάδα Landestheater στο Linz της Αυστρίας, την Οµάδα Choreotheater στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, την Εθνική Λυρική Σκηνή και υπήρξε Σολίστ στην Όπερα του Graz της Αυστρίας.Έχει συμμετάσχει επίσης στις Ανεξάρτητες Παραγωγές: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Mattilde Monnier, Joe Alegado, Elio Gervasi, Sebastian Pranttle, Alpha Group, Analysis Dance Company, Around us, Υπέρ ορίων κ.α.

Έχει διδάξει Κλασικό Μπαλέτο και Ρεπερτόριο Μπαλέτου στο Astoria School of Arts στη Νέα Υόρκη, στο Tanz Arts Schule στο Graz της Αυστρίας, στη σχολή Musical P.M.T.P., στο Winston’s House of Dance, στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ακτίνα», στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Αλέξανδρος Χατζιάρας», κ.α.

Από το 2019 είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού (καθηγήτρια Κλασικού Μπαλέτου και Ρεπερτορίου Μπαλέτου) στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Ραλλού Μάνου” και υπεύθυνη καθηγήτρια στο μάθημα του κλασικού μπαλέτου για τις Διπλωματικές Εξετάσεις των τελειόφοιτων σπουδαστών της σχολής στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Παρασκευή 12.00 - 13.30

ΧΟρΟLOGIE

Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 104 35, Kεραμικός
Τ-F 210 52 31 060
www.choro-logie.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
att. Εύα Παγουλάτου

Read 577 times Last modified on Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 19:53

Follow Us