Μαθήματα κλασικού μπαλέτου με την Ζέφη Μπαρτζώκα

mathima balletou zefi bartzoka

Τα μαθήματα λειτουργούν και ως προετοιμασία για εκείνους που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τρίτη 11.30 - 13.00
Παρασκευή 19.30 - 21.00

Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

ΧΟρΟLOGIE

Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 104 35, Kεραμικός
Τ-F 210 52 31 060
www.choro-logie.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
att. Εύα Παγουλάτου


Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό. Διπλωματούχος ανώτερης επαγγελματικής σχολής. Ξεκίνησε την χορευτική της καριέρα ως σολίστ στο “ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΛΕΤΟΥ” Λ. ΝΤΑΠΙΩΝ και στη συνέχεια στο “ΑΕΝΑΟΝ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ”DANIEL LOMMEL ως ιδρυτικό μέλος και πρώτη χορεύτρια. Για πολλά χρόνια εγκαθίσταται στη Γαλλία συνεχίζοντας με το “ΑΕΝΑΟΝ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ”, αλλα και για τρία χρονια με τη σύγχρονη ομάδα χορου “Ballet theatre J RUSSILIO”.
Η διδασκαλία της ξεκινάει απο την Ελλάδα σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές σχολές καθώς επίσης και στο conservatoire της Τουλούζης και της Μπουρζ στη Γαλλία.

Επιστρέφει στην Αθήνα όπου και συνεχίζει την χορευτική και διδακτική της πορεία.
Από το 2004 είναι μέλος και βασικό στέλεχος του κέντρου χορού ” ΧΟΡΟLOGIE” και από το 2017 δημιουργεί τη δική της ομάδα “sextet”.

Read 492 times Last modified on Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 10:47

Follow Us