Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 21:36

Κλασσικός χορός για όλους (αρχάριο-μεσαίο επίπεδο) με την Εύη Σούλη στην Cumana

Κλασικός χορός για όλους

Το μάθημα αυτό έχει σαν στόχο να αποδείξει πως, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την όποια χορευτική εμπειρία, όλοι μπορούμε να μπούμε στο κόσμο του κλασικού χορού.

Αρχικά, βάση θα δοθεί στη σωστή στάση του σώματος, στην ευθυγράμμιση των μελών με μια τάση που τραβά πάντα ψηλά.

Εστιάζουμε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του κάθε σώματος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Με γνώμονα τα βασικά στοιχεία και το κλασικό βηματολόγιο θα προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε τη χορευτική αυτή φόρμα με την αυστηρότητα αλλά και την ελευθερία που απαιτεί.

Δευτέρα 18:00 - 19:30 & Παρασκευή 19:30 - 21:00

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).

Κόστος συμμετοχής: 7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).
Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana


Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 

σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες. 


Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

CUMANA dance Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr


H Εύη Σούλη κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης σχολής χορού ''Ραλλού Μάνου'' (2007-2010) .

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη τεχνική του κλασσικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας με δασκάλους όπως:

Σύνθια Φρυδά, Αγγελική Στελλάτου, Σοφία Μαυραγάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Χάρη Μανταφούνη, Ηλία Λαζαρίδη, Αντώνη Φωνιαδάκη, Στέλλα Ζάννου,

Αθανασία Κανελοπούλου, Eulalia Ayguade Farro, David Zambrano, Cruz Isael Mata, Jochen Heckmann, Alida Dors, Πατρίσια Απέργη κ.α.

Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους του χορού, του θεάτρου και άλλων τεχνών, όπως: Χάρης Μανταφούνης, Μαρίελα Νέστορα, Αλίκη Καζούρη, Αγγελική Τατού Δέδε, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Άγγελος Φρατζής, Γιώργος Κουμεντάκης.

Έχει συμμετάσχει στα : Αthens Biennale (2011),Artogether festival (2011), Athens video dance (2012), Citrus festival (2013),Θέατρο του Δρόμου (2013), Ίδρυμα Θεοχαράκη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Mουσείο Μπενάκη (2016), Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (2016) .

Είναι χορογράφος και σκηνοθέτις της ομάδας σύγχρονου χορού «ΣΤΕΡΕΟ ΝΕΡΟ» όπου έχει ιδρύσει μαζί με την χορεύτρια Κατερίνα Φώτη.

To Φεβρουάριο του 2015 ανέβασε την παράσταση "Άρση / Θέση"  (Νew Europe Festival 2015 Jarmila Jerabkova Award - Πράγα).

Ενώ τον Μάιο του 2016 την παράσταση "Beyond Collapse'' σε πρωτότυπη μουσική του Παύλου Παυλίδη (Αθήνα  Απρίλιος 2016 ,«HAUTScene- Yοung Choreographers 2017»/ Κοπεγχάγη).

Η παράσταση «DALGA» παρουσιάστηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του '18, με την επιχορήγηση του ΥΠΠΟ και έκανε πρεμιέρα στο 9ο Arc for Dance Festival.

Η τελευταία παραγωγή ήταν τα ''Φθογγικά Πάθη '' (Φεστιβάλ Αθηνών - Ιούνιος '19).

Έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος και τη Λυρική Σκηνή για τη σκηνοθεσία βίντεο χορού με τίτλο '' Bee Queen''.

Επίσης έχει επιμεληθεί την κίνηση σε ταινίες μικρού μήκους ,θεατρικές παραστάσεις & μουσικά βίντεο.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια διδάσκει κλασσικό χορό και παραδίδει σεμινάρια χορογραφικής σύνθεσης σε εκπαιδευτικούς , εφήβους και ενηλίκους.

Read 547 times Last modified on Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 23:41

Follow Us