Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 12:27

Barre Astié με τον Alain Astié (Xorologie)

Barre Astié με τον κ.Alain Astié τον Ιούνιο στο Κέντρο χορού Xorologie
Barre Astié με τον Alain Astié (Xorologie)
Ιούνιος 2020

Σάββατο 27/6 | 18.00
Κυριακή 28/6 | 11.00. & 12.30

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Κέντρο χορού Xorologie, Πειραιώς 76, Κεραμεικός-4ος όροφος

Info & εγγραφές
Ελένη Μπαλαφούτη τ.697 47 84 533 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΧΟρΟLOGIE


Ο κ.Astié έχει διανύσει μια μεγάλη καριέρα ηθοποιού στην Comédie Française, χορευτή δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Maurice Béjart, ο R.Nureyiev και η Carla Fracci και χορογράφου και είναι σίγουρα από αυτούς που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν μαθητή σε χορευτή. Έχοντας εκπαιδεύσει επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές στην Ακαδημία του στη Λυών και διεθνής guest teacher δηλώνει πάνω απ' όλα «δάσκαλος» με στόχο «να δημιουργήσει έξυπνους χορευτές, χορευτές που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε μάθημα, audition ή εξέταση».

Η μέθοδος Barre Astié είναι καθιερωμένη πλέον σωματική μέθοδος για ερασιτέχνες και επαγγελματίες της κίνησης. Με ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για instructors σε όλο τον κόσμο, είναι η πρώτη σωματική μέθοδος που δημιουργήθηκε από χορευτή κι έχει αναπτύξει μεθοδολογία για χορευτές και «μη χορευτές», για ερασιτέχνες και επαγγελματίες όλων των ηλικιών.

Read 623 times Last modified on Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 21:57

Follow Us