Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 09:39

Πρωινή πρακτική για [πολύ] πρωινούς ανθρώπους με την Θέκλα Γαΐτη

thekla giti ball game

Τί θα συνέβαινε άραγε αν ξεκίναγες τη μέρα σου προσφέροντας στο σώμα την ευκαιρία να ενεργοποιηθεί με τρόπο φυσικό και δημιουργικό, να κινηθεί ελεύθερα, να χορέψει, να εκφραστεί; προσφέροντας στο νου μια πρακτική που βοηθά στη συγκέντρωση και τη διαύγεια;

Εκείνη τη γλυκιά ώρα όπου η πόλη ακόμη κοιμάται ή αργοξυπνάει, τα ρολά κάποιων μαγαζιών σηκώνονται και οι μηχανές του καφέ ζεσταίνονται, καθώς έχει μόλις ξημερώσει ή είναι ακόμη νύχτα και τίποτα δεν είναι οριστικό, στην ησυχία των δρόμων και του νου, στο κατώφλι της ημέρας και των μεταβάσεων, μας φαντάζομαι στον 3ο όροφο ενός κτηρίου στην καρδιά της πόλης να χορεύουμε, να γελάμε, να συνδεόμαστε, να σιωπούμε, να καλωσορίζουμε μαζί και μόνοι Αυτό Που Εκκινεί.

- Ελεύθερη Κίνηση με μουσική που εμπνέει και απαλή καθοδήγηση βασισμένη στη χρήση απλών τεχνικών και εργαλείων της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης Self-With-Others

(εσύ που δεν είσαι "καλλιτέχνης", μην αποθαρρύνεσαι. Πρόκειται ουσιαστικά για απλές χρήσιμες οδηγίες κίνησης με σκοπό την αύξηση της σωματικής συνειδητότητας και την όξυνση της προσοχής που θα σε βοηθήσουν να κεντράρεσαι και να γίνεσαι όλο και πιο παρούσα/παρών στην εμπειρία σου)

- Ball Game:
πρόκειται για μια ήπια σωματική πρακτική που στοχεύει στην δημιουργία μιας καθαρής και αποδοτικής σύνδεσης και αλληλεπίδρασης μεταξύ μυαλού και σώματος. Είναι ένα απλό παιχνίδι (στεκόμαστε σε έναν κύκλο και πετάμε μαλακές μπάλες χωρίς συγκεκριμένη σειρά ή μοτίβο) που προσφέρει τις πιο σημαντικές γνώσεις και συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και προβληματισμούς, γέλιο κι ενθουσιασμό.

* To ball game είναι η καρδιά της τεχνικής Self-With-Others και έχει αγαπηθεί από όλους όσους είχαν τη χαρά να το παίξουν. Παρόλο που αναπτύχθηκε για την εκπαίδευση καλλιτεχνών, η χρήση του είναι ιδιαιτέρως ευρεία. Χρησιμοποιείται από θεραπευτές, δασκάλους, εταιρίες και διάφορες άλλες κοινωνικές δομές εκτός καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού πλαισίου.

* αν θες να μάθεις περισσότερα για το ball game και την τεχνική Self-With-Others, άνοιξε τους παρακάτω συνδέσμους:
http://www.duende-ensemble.com/the-ball-game/
http://www.duende-ensemble.com/self-with-others/

- Ασκήσεις Αναπνοής με σκοπό την ενεργοποίηση του σώματος και του πνεύματος.

η πρωινή πρακτική:

Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου μπορείς να ενεργοποιηθείς με τρόπο φυσικό , να συνδεθείς με το σώμα σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, να "ξυπνήσεις" την ενέργεια και την έμπνευσή σου, να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα σου δώσει χαρά, δύναμη και ώθηση για την ημέρα που ξεκινά.

 

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πρωί
07.00 - 08.15 πμ και
κάθε Τρίτη και Τετάρτη πρωί
08.00 - 09.15 πμ

στο φωτεινό και αγαπημένο
Gaz Symphony Studio
3ος όροφος
Αριστοφάνους 1, πλατεία Ψυρρή
2' με τα πόδια από το σταθμό ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι

έναρξη: Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ονομάζομαι Θέκλα Γαΐτη και σε προσκαλώ με χαρά να ξεκινήσουμε τη μέρα μας μαζί.

(πληροφορίες για μένα μπορείς να βρεις στο www.theklagaiti.com)

δίδακτρα:
- drop in: 12 ευρώ
μηνιαία δίδακτρα:
- για 4 πρακτικές: 35 ευρώ
- για 8 πρακτικές: 65 ευρώ
- για απεριόριστες πρακτικές: 80 ευρώ
---------------------------------------
στοιχεία επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6932002524

στο στούντιο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Read 411 times Last modified on Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 22:25

Follow Us