Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 21:06

Μάθημα Αφρικάνικων Κρουστών Djembe & Doundoun με τον Stefano Attanasio (Yeelen) (-20% με κάρτα Plus)

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, και ειδικότερα σε όσους έχουν λίγη ή καθόλου γνώση μουσικής και κρουστών. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα ζεστανουμε το σώμα και τα χέρια μας, θα γνωρίσουμε τις τεχνικές παιξιματος του Djembe και των Doundoun και θα μοιραστούμε ένα ρυθμό χτιζοντας, με τη συμμετοχή όλων, το διάλογο των κρουστών! Στόχος είναι να έρθουμε σε επαφή με την πολυρυθμια και τη φιλοσοφία αυτής της τόσο μαγικής αφρικάνικης κουλτούρας!
Μάθημα Αφρικάνικων Κρουστών Djembe & Doundoun με τον Stefano Attanasio (Yeelen) (-20% με κάρτα Plus)

Κάθε Πέμπτη | 19:00-20.30

Κόστος: 40 E/ μήνα
Ειδικές τιμές για φοιτητές και κατόχους κάρτας ανεργίας.


 

με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


Yeelen-West African Dance & Music
Λιοσίων 216, Κάτω Πατήσια, 4ος όροφος


Οι Yeelen (Σίσσυ Πιντέλα, Χριστίνα Χατζηπαντελή, Χάρις Κοκκίνη, Stefano Attanasio) είμαστε μία ομάδα που δημιουργήθηκε το 2018 με σκοπό τη διάδοση χορών και μουσικής με βάση την παράδοση της δυτικής Αφρικής (Μάλι, Γουινέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουρκίνα Φάσο, Σενεγάλη).
Η μουσική και ο χορός όπως γνωρίζουμε είναι σπουδαία μέσα επικοινωνίας και έκφρασης. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας απλά να το συνειδητοποιήσουν! Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον ρυθμό, στη σύνδεση με τους μουσικούς και τους γύρω μας, στην αίσθηση, στην μουσικότητα και στην ομαδικότητα αναζητώντας την γείωση και την απελευθέρωση.
Βρισκόμαστε στην Αθήνα όπου διδάσκουμε αφρικάνικο χορό, αφρικάνικα κρουστά (djembe, dundun), afrobic και αφρικάνικη άρπα (N'goni) σε εβδομαδιαία βάση. Μελετούμε την αφρικάνικη παράδοση για σχεδόν 15 χρόνια και συνεχίζουμε, ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αφρική).
Διοργανώνουμε σεμινάρια με δασκάλους από το εξωτερικό, live/parties και έχουμε ενεργή συμμετοχή με τους μαθητές μας σε διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Read 460 times Last modified on Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 22:48

Follow Us