Αυτοσχεδιασμός & Χορογραφία με την Δήμητρα Αλιμπινίση στο Tanzterrain

mathima aytosxediasmou mimitra alibinisi

Σκοπός του μαθήματος είναι εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του σώματος μεσα από βασικές οδηγίες και creative tasks κινητικού αυτοσχεδιασμού. Tα εργαλεία αυτά θα μας οδηγήσουν σταδιακά σε ένα σωματικά δεξιοτεχνικό υλικό .Η εξέλιξη του υλικού αυτού θα καταλήγει καθε φορά σε ένα χορογραφικό κομμάτι , όπου ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να προσθέτει το προσωπικό του στοιχείο και να συμβάλει στη σύνθεση της χορογραφίας. Ξεκινάμε με απλές βασικές οδηγίες αυτοσχεδιασμού οι οποιες θα μας οδηγήσουν προοδευτικά σε ένα προσωπικό κινησιολόγιο. Η σημασία της συνεχούς αυτής έρευνας είναι να αναπτυχθεί η επίγνωση των σωματικών μας δυνατοτήτων, ώστε να ανακαλύψουμε, να αποδεχτούμε και να εξελίξουμε την κινητική μας ταυτότητα. Τα παραπάνω θα επιτευχθούν μέσα από μία λεπτομερή και έντονη σωματική διαδικασία.

Το μάθημα είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν το physicality τους, να ενεργοποιήσουν την κιναισθησία τους, να έρθουν πιο κοντά στο σώμα τους και να εκφραστούν μέσα από τον χορό.

Are you into the groove?

Αυτοσχεδιασμός & Χορογραφία (Ο) Open

Πέμπτη | 18.00-19.30

► ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tel: 6946093960
FB : https://www.facebook.com/demi.al.9
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

tanzterrain logo

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
www.tanzterrain.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6934119345


alibinisi Η Δήμητρα Αλιμπινίση αποφοίτησε το 2017 από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το τμήμα προσχολικής αγωγής και το 2020 από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού "Χοροχρόνος". Μέχρι τώρα ως ενεργή χορεύτρια έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με χορευτές των ομάδων: Akram Khan, Peeping Tom, Kibbutz, Jukstapoz, Human Fields κ.α. Στα πλαίσια του φεστιβάλ δάσους έχει συνεργαστεί με το Κ.Θ.Β.Ε ως χορεύτρια στην ομάδα χορού κιναίσθηση. Σήμερα μένει στην Αθήνα και διδάσκει μπαλέτο και σύγχρονο σε παιδιά και ενήλικες.

Read 619 times Last modified on Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 21:48

Follow Us