Ακροβατικά εδάφους & ενδυνάμωση με την Μαρίνα Τσαπέκου στο Τεχνουργείο

marina tsapekou akrovatika edafous

Σε αυτό το μάθημα θα ενδυναμώσουμε το σώμα ποικιλοτρόπως. Θα φροντίσουμε να περνάμε από την αερόβια άσκηση στην ισομετρική. Έτσι θα γυμνάζουμε εις βάθος όλους τους μύες με σκοπό την ανάπτυξη της αντοχής.

Έπειτα, αφού τα χέρια θα είναι έτοιμα και ενεργοποιημένα να λαμβάνουν το βάρος του σώματος θα αρχίσουμε να ερχόμαστε σε επαφή με τις ανάρροπες θέσεις και με διάφορα ακροβατικά κόλπα. Στόχος μας να ξεφοβηθούμε, να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση καταφέρνοντας πράγματα που δεν φανταζόμασταν και να γυμναστούμε όλοι μαζί παρέα με ασφάλεια.

Το μάθημα απευθύνεται κυρίως σε αρχάριο επίπεδο αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους.

Κάθε Παρασκευή | 17:30-18:45

Drop in : 10 ευρώ
Κάρτα 4 μαθημάτων : 36 ευρώ

Οι κάρτες μαθημάτων έχουν διάρκεια έναν μήνα από την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών.

Επικοινωνία – κρατήσεις θέσεων
Facebook page : www.facebook.com/Texnourgeio
Instagram : www.instagram.com/texnourgeio/
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

texnourgeio logo wide

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πλησίον σταθμό μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης)
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


tsapekou marinaΗ Μαρίνα Τσαπέκου είναι αριστούχος απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής Ακτίνα καθώς και του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κύριο ενδιαφέρον της πρακτικής της είναι ο αυτοσχεδιασμός και το contact improvisation. Έχει συνεργαστεί με την Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου, Τζένη Αργυρίου, Τέτη Νικολοπούλου, Romeo Castelucci, Marina Mascarell, Θάνο Παπακωνσταντίνου, Πηνελόπη Φλουρή, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Αμαλία Κοσμά, Πέρσα Σταματοπούλου, Εριφύλη Δαφέρμου, Ανδρονίκη Μαραθάκη, Νίκο Καλύβα κ.α. Έχει συμμετάσχει ως artist in residency στο φεστιβάλ στον Άη Στράτη, μεσω του Tandem Europa. Ασχολείται συστηματικά με τη διδασκαλία σε στούντιο και σχολές χορού από το 2017. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή φεστιβάλ (Arlequi, Danseu, ConnectLab) και σε πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ άλλων με τους: Julyen Hamilton, Nitta Little, Tomas Hauert, Urs Stauffer, Georgia Vardarou, Salva Sanchis, Σταυρούλα Σιάμου. Είναι μέλος της κολλεκτίβας Μ54 _ Underscore και της μουσικοχορευτικής ομάδας Dirty Granny Tales.

Read 2374 times Last modified on Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 22:33

Follow Us