Ακροβατικά Εδάφους με τον Πάνο Σολδάτο στο Tanzterrain

akrovatika edafous panos soldatos

Το συγκεκριμένο μάθημα επικεντρώνεται στην εκμάθηση τεχνικής στηρίξεων, κυβισθήσεων και άλλων ασκήσεων εδάφους.

Το μάθημα έχει διάρκεια 1:30 ώρα και χωρίζεται σε 3 μέρη: ζέσταμα/ενδυνάμωση του σώματος για την ασφαλή υποστήριξη αυτής της κινησιολογίας, τεχνική και αποθεραπεία/διατάσεις.

Απευθύνεται σε μαθητές/τριες και σπουδαστές/τριες χορού και πολεμικών τεχνών, χορευτές/τριες, ακροβάτες, ηθοποιούς και εν γένει σε οποιον/οποιαδήποτε θέλει να εμπλουτίσει τις κινητικές του/της δυνατότητες.

Ακροβατικά εδάφους (Ο) Open

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή | 16.30-18.00
► ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tel: 6979921952
FB: https://www.facebook.com/panos.soldatos.90

Tanzterrain – kinetic dance space
Τήνου 54, Κυψέλη (πλησίον πλατείας Αγ.Γεωργίου)
www.tanzterrain.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6934119345


soldatos panosΟ Πάνος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος της ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ, και από μικρός διερευνεί και διευρύνει τις δυνατότητες του σώματος.

Τα τελευταία 13 χρόνια έχει εστιάσει στις πολεμικές και ακροβατικές τέχνες ενώ μετά τη μαύρη ζώνη στο kyokushin kai karate, αφοσιώθηκε κατά βάση στα ακροβατικά (εδάφους και εναέρια) και το χορό. Υπήρξε μαθητής της ομάδας κι όμΩς ΚΙΝΕΙΤΑΙ, με την οποία και συνεργάζεται σήμερα, ενώ έχει παρακολουθήσει επίσης μαθήματα και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων χορευτών και ακροβατών (Εύα Μπουρνιά, Ερικέτη Ανδρεαδάκη, Μελίνα Γκάζα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Taz Herlihy, Bahoz Temaux κ.α.).
Από το 2019 παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια ακροβατικών εδάφους σε διάφορες σχολές στην Αθήνα.

Read 530 times Last modified on Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 21:08

Follow Us