Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 14:47

Εναέρια ακροβατικά με την Βάσω Χελά στο Shantom

hela vaso enaeria akrovatika

Τα εναέρια ακροβατικά σε πανί είναι μια σχετικά σύγχρονη μορφή τέχνης του τσίρκου που μετρά επίσημα μόλις 30 χρόνια ιστορίας, όμως οι ρίζες της είναι πανάρχαιες.
Αυτό που είναι ωστόσο αξιοσημείωτο είναι η τεράστια απήχηση που έχουν τα τελευταία χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Και αυτό συμβαίνει γιατί η εναέρια κίνηση είναι απολύτως φυσική και εναρμονισμένη με τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος. Τα χέρια συνηθίζουν σιγά σιγά να σηκώνουν το βάρος μας και τότε ανοίγεται ένας ολόκληρος κινησιολογικός ορίζοντας, χωρίς όρια, με το πανί να γίνεται προέκταση του ανθρώπινου σώματος.


Το μάθημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.


Στα ακροβατικά συνηθίζουμε να ονομάζουμε τις φιγούρες και τα «κόλπα» που μαθαίνουμε skills, δηλαδή δεξιότητες. Οι δεξιότητες αυτές γίνονται ο κορμός της τεχνικής μας. Όπως όμως οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά και μοναδικά πρόσωπα και σώματα, έτσι έχουν και διαφορετική κίνηση και η μοναδικότητα της κίνησης γίνεται ο μοχλός της προσωπικής εξέλιξης στα ακροβατικά, αλλά και παντού στη ζωή.


Διδάσκει η Βάσω Χελά.
Κάθε Πέμπτη 18:00 - 19:30
► Έναρξη: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, με προηγούμενη τηλεφωνική κράτηση στο 210-6717528 ή με ηλ. ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Δια ζώσης και live online συγχρόνως με το μάθημα. (Με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα).

Με μέτρα και ασφάλεια. Διαβάστε έγκαιρα τα μέτρα καθώς και τα πιστοποιητικά που χρειάζεστε. https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/metra-prolipsis-2021-22

Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών
Τριπόλεως 35Α & Ευβοιας, 152 31 Χαλάνδρι (στάση μετρό «Χολαργός» γραμμής 3)
https://www.shantom.gr
Ώρες γραμματείας: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:00. Παρασκευή 18:00-21:00. Σαββατοκύριακο δεν λειτουργεί η γραμματεία.

Read 73 times Last modified on Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 15:01

Follow Us