Dance Theater

Fix dance studio

fix dance studioΤο Fix Dance Studio λειτουργεί από το 2005 με Διευθυντή Σπουδών τον Μιχάλη Ναλμπάντη. Αποτελεί μία πρότυπη σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού, Αναγνωρισμένη από το Κράτος (πληρώντας τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος για τις σχολές χορού), που έχει στόχο, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους και έμπειρους δασκάλους που φιλοξενεί, την σωστή εκπαίδευση των μαθητών, την προώθηση της τέχνης του χορού, καθώς και άλλων εναλλακτικών μεθόδων κίνησης. Σύγχρονα χρώματα, εικόνες και κυρίως άπλετο φως είναι τα βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν τον χώρο της σχολής, ο οποίος είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τα πιο σύγχρονα αρχιτεκτονικά μοντέλα και υλικά. Στο Fix Dance Studio πραγματοποιούνται μαθήματα (Μπαλέτο, Σύγχρονο, Partnering, Hip Hop) που δίνουν τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν την τέχνη τού χορού, να έρθουν σε επαφή με την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μορφή της.
 fix dance studio, πρόγραμμα μαθημάτων  
fixdance1
fixdance2
fixdance3
fixdance4
nalbandis

 
 
photo02
photo03
photo04
photo05

 
Η
σχολή κάθε Καλοκαίρι διοργανώνει έναν ολοκληρωμένο Κύκλο Σπουδών Προετοιμασίας διάρκειας 3 μηνών, για τους υποψηφίους των εισαγωγικών εξετάσεων τού Υπουργείου Πολιτισμού (Ανώτερες Ιδιωτικές Σχολές Χορού) και των εσωτερικών εισαγωγικών εξετάσεων τής Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Τα μαθήματα δίνουν καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι καθηγητές χορού, που διδάσκουν σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές και στην Κ.Σ.Ο.Τ., οι οποίοι καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πείρα τους στους υποψηφίους, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα και έχοντας στόχο την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις.
Στη σχολή από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, λειτουργούν και Παιδικά Τμήματα (Μπαλέτο, Σύγχρονο, Αυτοσχεδιασμός/Partnering, Hip Hop) στα οποία διδάσκουν έμπειροι δάσκαλοι, Διπλωματούχοι Απόφοιτοι τής Κ.Σ.Ο.Τ και άλλων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού.


fix dance studio
Fix Dance Studio

Καλλιρρόης 38, (μετρό Συγγρού-Φιξ), Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9246333,
Fax:2109246323
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
www.fixdancestudio.gr, Facebook group: FIX DANCE STUDIOΟ Μιχάλης Ναλμπάντης σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή “Ραλλού Μάνου”.

μιχαλης ναλμπάτηςΩς χορευτής έχει συνεργαστεί με:

Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου - Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη - Χοροθέατρο “Ροές” της Σοφίας Σπυράτου - Rambert Dance Company, (Λονδίνο, Αγγλία) - Εθνική Λυρική Σκηνή - Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - “Ομάδα Εδάφους” του Δημήτρη Παπαιωάννου - Sine Qua Non - Ομάδα “Μετακίνηση” της Μαρίας Τσουβαλά - Ομάδα “Ανάλια” της Μαίρης Τσούτη.

 Το 2000 του απονέμεται το βραβείο του Καλύτερου Χορευτή.

Τον Ιούλιο του1993 ιδρύει την ομάδα χορού Χορευτές με την Αλίκη Καζούρη και την Μαρία Ανθυμίδου και το 1995 ξεκινάει τη χορογραφική του καριέρα χορογραφώντας.

ΤΑ ΕΡΓΑ:

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ (1995), SLALOM (1996), ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΤΟΠΙΑ (1997), ΚΟΙΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (1998), Διεθνής Συμπαραγωγή INFLUENZA, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ για την παραγωγή ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1999), Διεθνή Συμπαραγωγή APPENDIX, OUTLANDERS για την Παραγωγή ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΧΩΡΟΣ του προγράμματος, HOLODRAM (2001),GOING UNDER για την Παραγωγή MODUS VIVENDI (2002), SNAP REPUBLIC (2003), WISTFUL IF…(2004), ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ, solo (2008), BIRDS (2009).

Έχει επίσης χορογραφήσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (το έργο “ΠΟΛΙΣ”, για την παραγωγή ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, 2001) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης  (“MAGIC NUMBER 7”, για την παραγωγή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ, 2001 και “HABITUS”, για την παραγωγή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΙΙ, 2002)


Από το 1993 διδάσκει Σύγχρονο Χορό.

Ως δάσκαλος χορού έχει μεταφέρει τις γνώσεις, τις «κινητικές πληροφορίες» και την εμπειρία του σε πολλές “γενιές” χορευτών, δίνοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Άμστερνταμ, Ρώμη κ.α.) και διδάσκοντας σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού όπως:

SOUTHEASTERN COLLEGE, Επαγγελματική Σχολή “ ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ”, Επαγγελματική Σχολή “ ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ”, Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (2000-2005). Σήμερα είναι ο Διευθυντής Σπουδών του Fix Dance Studio, που δημιουργήθηκε το 2005 με πολύ μεράκι από τον ίδιο και με την άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού.

Share this post

Last modified on
More in this category: « Studio Corporal Cumana »
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN