Dance Theater

Ελληνοβρετανικό

Ελληνοβρετανικό

Μαυρομματαίων 25, 104 34, Αθήνα, Τηλ: 210.8217710

Περισσότερα...

Body Consciousness με τη Silvia Macchi (ArtsHub)

Body Consciousness - the flow of breath !!

Κύκλος 6 συναντήσεων.
Συντονίζει η Silvia Macchi | ArtsHub

Μέσα από τη συνειδητή και οργανική κίνηση πλάθω, οργώνω, τεντώνω το σώμα μου, χαλαρώνω το νευρικό σύστημα, διευρύνω την αναπνοή μου, ακούω όλο το σώμα μου. Μέσα από τις ασκήσεις χαλάρωσης, δημιουργώ χώρο μέσα μου.

Ενεργοποιώ τη σύνδεση με το εσωτερικό κομμάτι του εαυτού μου, νιώθω την καρδιά μου. Συνδέομαι με την ενέργεια της γης, αποδέχομαι τη στήριξή της και ενδυναμώνω την εμπιστοσύνη μου.

Εντοπίζω τις περιοχές του φυσικού σώματός μου που έχουν μαζέψει τη στάσιμη ενέργεια, ώστε να αναδημιουργήσω νέα ρευστότητα, στο νοητικό- συναισθηματικό- πνευματικό και φυσικό σώμα μου.
Καθαρίζω τις ενέργειες που είναι συνδεδεμένες με το παλιό σχήμα της προσωπικότητάς μου, ώστε να απελευθερώσω και να μετασχηματίσω την ενέργειά μου προς τη νέα κατεύθυνση της ζωής μου που νιώθω συμβατή με την καρδιά μου. Ενεργοποιώ τη δημιουργικότητά μου, γίνομαι πιο υπεύθυνος/η για ότι επιθυμώ να δημιουργήσω. Κάνω καινούριες επιλογές, ώστε να απολαμβάνω και να χαίρομαι περισσότερο τη ζωή μου.

Μια διαδικασία αυτογνωσίας που απευθύνεται σε όσους θέλουν να έρθουν πιο συνειδητά κοντά στον εαυτό τους και να νιώσουν ευελιξία και πιο γειωμένοι μέσα στο σώμα τους..
Με χαλαρά ρούχα!

Από τις 13/11/17 και για 6 φορές κάθε Δευτέρα | 17:30 – 19:00

Κόστος Συμμετοχής: 140€ ο κύκλος των 6 συναντήσεων.

Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με προκαταβολή 40€ μέχρι και την Πέμπτη 9/11/17.

Δηλώσεις συμμετοχών: www.artshub.gr/epikinonia, 694 851 6110.

ARTSHUB Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης
Μ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη
www.artshub.gr / fb.artshub / 694 851 6110

Silvia Macchi
Performer- Χοροθεραπεύτρια και Χορογράφος

H Silvia Macchi γεννήθηκε στην Ρώμη. Είναι Performer-olistic dance therapist και Χορογράφος της Καλλιτεχνικής Δράσης και παράστασης του Synergy of Art. Από το 1985 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Άρχισε τις σπουδές στον κλασικό χορό από παιδί με την μητέρα της, σολίστ της Όπερας της Ρώμης. Ερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές και έκφραση της οργανικής κίνησης πέρα από τις φόρμες της κλασικής και μοντέρνας παιδείας. Σπούδασε Art-Design στο I.S.I.A στη Ρώμη Παράλληλα μελέτησε διαφορετικές τεχνικές χαλάρωσης, οραματισμού, και αυτογνωσία. Διδάσκει μια ολιστική προσέγγιση στην καλλιέργεια, την αντίληψη, τη συνειδητοποίηση και την έκφραση του ανθρώπινου σώματος, το Body Consciousness σε σεμινάρια και ατομικές session για ενήλικες, νέους και παιδιά. Επίσης διδάσκει τις τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης, για εργαζόμενους και στελέχη μεγάλων εταιρειών. Δημιουργεί μέσα στη φύση στο δικό της κέντρο il Nido Wellness στην Κέα.
Συμμετείχε ως performer: με το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν για το έργο « Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Στο Dance Company A. Lyra στην Biennale της Βαρκελώνης 'όπως και στο θέατρο Place του Λονδίνου. Με τον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο στην performing art »πισίνα». Χορογράφησε το video installation του εικαστικού Νίκου Μαυρίδη με τίτλο «Looking for a Place» που παρουσιάστηκε και βραβεύτηκε στην Biennale τη Βενετίας Santa Fe. 
Το 2001 ίδρυσε το Synergy of Art. Όλα τα έργα της βασίζονται στη διαδικασία του Body Consciousness. "Orizon", μια παράσταση που υποστηρίχτηκε και βραβεύτηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής "Deva", συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ του σωματείο Ελλήνων Χορογράφων. "Portes", παρουσιάστηκε στο θέατρο της Σχολής Καλών τεχνών του Πολυτεχνείου Αθηνών. » Memoria Cellular» στην Gallery Marneri της Αθήνας. Οι αρχαιολογικοί και φυσικοί χώροι είναι μια από τις προτεραιότητες της έρευνάς της που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, σε σχέση με τα στοιχεία της φύσης και το αρχαίο πνεύμα, δημιουργώντας δράσεις και performance που εκτιμούν το τελετουργικό σε σχέση με την ενέργεια της φύσης και της γης. Στην φημισμένη και μαγευτική σπηλιά Δρογανάτι στο νησι της Κεφαλονιάς παρουσίασε το έργο «Ηχομετάλαξη», στο Ναό της Αρτέμιδος «Generator», στο αρχαιολογικό νησί και αρχαίο θέατρο της Δήλου «Metamorphosis», στον Ναό της Αφαίας στην Αίγινα για δύο συνεχή έτη »Energia 29 km. notio-ditika», »Nαός». Στο αρχαίο μονοπάτι και το θέατρο της Καρθαίας στην Κέα «Tramsform«. Πάντα με τη συνεχή στήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Αθήνας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Πες ό,τι θες

History
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..
admin: Εκπληκτικό το Χαμόγελο της Τζοκόντας χθές στην Λυρική. Πολύ καλή δουλειά από την Στελλάτου και εξαιρετική η ορχήστρα υπό την διεύθυνση της Γουρζή.

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Αριθμός επισκεπτών σήμερα:332
Αριθμός επισκεπτών χθες:1555
Επισκέψεις αυτού του μήνα:19339
Top Visiting Day: 01-24-2018 : 2458
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 615
Εγγεγραμένα μέλη: 4222
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

national cpr association